نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

بررسی سینتیک خشک کردن و ضریب انتشار رطوبت موثر گوجه فرنگی در آون مایکروویو 1397/10/15 21:28:24

نویسندگان : حمید خفاجه محمد زارعین دینا کارآمد مرضیه امینی زهره شمس مریم آتش بست زینب قربانلو
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

بررسی انرژی مصرفی و انرژی مخصوص خشک کردن گوجه فرنگی در خشک کن مایکروویو 1397/10/15 21:21:30

نویسندگان : حمید خفاجه محمد زارعین دینا کارآمد مرضیه امینی زهره شمس مریم آتش بست زینب قربانلو
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

استفاده از پروبیوتیک ھا در آبزی پروری 1394/05/19 10:43:23

نویسندگان : سمیرا یزدان خواه احمد یزدان خواه صدری حسامی گلناز حسامی
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی